Home » Uittips » ANWB Pechhulp voor je fiets: Altijd Zorgeloos Onderweg
ANWB Pechhulp voor je fiets Wegenwacht - Beste Toeristische Tips

ANWB Pechhulp voor je fiets: Altijd Zorgeloos Onderweg

Fietsen is een van de mooiste manieren om je te verplaatsen. Het biedt vrijheid, beweging en je geniet van de buitenlucht. Maar wat doe je als je plotseling pech krijgt? Met de ANWB Pechhulp voor je fiets hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Voor slechts € 2,28 per maand ben je verzekerd van snelle en deskundige hulp, waar je ook bent in Nederland en België.

Nooit meer zelf je band plakken

Stel je voor: je bent lekker aan het fietsen en ineens krijg je een lekke band. Met de ANWB Pechhulp voor je fiets is dat geen probleem meer. Of het nu gaat om een lekke band, een gebroken ketting of accuproblemen met je elektrische fiets, de Wegenwacht staat 24/7 voor je klaar. Kunnen ze je fiets niet direct repareren? Dan zorgen ze ervoor dat je alsnog op je bestemming komt.

Ook hulp voor de deur

Met de ANWB Wegenwacht Fietsservice krijg je niet alleen hulp onderweg, maar ook gewoon bij je thuis. Heb je een lekke band terwijl je fiets in de schuur staat? Geen probleem. De Wegenwacht komt naar je toe, waar je ook bent. Zo ben je altijd verzekerd van hulp, zelfs als je nog niet vertrokken bent.

ANWB Pechhulp voor je fiets Wegenwacht lekke band - Beste Toeristische Tips

Gratis jaarlijkse fietscheck

Een van de voordelen van de ANWB Pechhulp voor je fiets is de gratis jaarlijkse fietscheck. Een expert controleert je fiets op veiligheid en geeft advies over onderhoud en reparaties. Zo weet je zeker dat je fiets in topconditie blijft en voorkom je onverwachte problemen.

Juridisch advies bij een ongeval

Ben je betrokken bij een verkeersongeval met je fiets? De ANWB biedt je gratis juridisch advies. Zo sta je er nooit alleen voor en weet je precies wat je rechten en plichten zijn.

ANWB Pechhulp voor je hele gezin

Heb je zelf de Wegenwacht Fietsservice? Voor slechts € 12,- per jaar kun je deze service ook voor je kinderen tot 18 jaar afsluiten. Zij krijgen dezelfde uitgebreide service als jij. En voor je partner geldt hetzelfde aanbod. Is je partner nog geen lid van de ANWB? Dan kost het lidmaatschap slechts € 5,50 per jaar.

Welke pechgevallen dekt ANWB Pechhulp voor je fiets?

De ANWB Wegenwacht helpt bij diverse pechgevallen zoals een lekke band, accuproblemen, kapotte remkabels, gebroken kettingen en meer. Ze staan klaar om je fiets te repareren, zodat je snel weer op weg kunt. Alleen bij een ongeval dien je je verzekering in te schakelen.

Voor welk type fiets is de pechhulp?

De ANWB biedt pechhulp voor alle soorten fietsen. Of je nu een elektrische fiets, bakfiets of racefiets hebt, de Wegenwacht komt je altijd helpen. Zo hoef je geen aparte service af te sluiten voor verschillende fietsen in je huishouden. Let wel op: speed pedelecs vallen niet onder deze service. Hiervoor kun je de Bromfiets Service afsluiten.

ANWB Pechhulp voor je fiets

Met de ANWB Pechhulp voor je fiets ben je altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp bij pech. Of je nu thuis, onderweg of in België bent, de Wegenwacht staat 24/7 voor je klaar. Voor slechts € 2,28 per maand geniet je van deze uitgebreide service, inclusief een gratis jaarlijkse fietscheck en juridisch advies bij een ongeval. Sluit vandaag nog je lidmaatschap af en fiets zorgeloos overal naartoe!

(C) Afbeelding van This_is_Engineering via Pixabay

Ideeën voor een dagje op de fiets

Deel dit bericht