Home » Uittips » Center Parcs
Center Parcs

Center Parcs

Center Parcs heeft meer dan 420 beschikbare accommodaties op 9 vakantieparken in Nederland, 3 in België, 6 in Duitsland en 6 in Frankrijk. Kies je voor een verblijf op een Center Parcs park, dan weet je zeker dat je goed zit. De kwaliteit staat altijd voorop, het hele park wordt zo goed mogelijk onderhouden en de vakantiehuisjes worden voortdurend gemoderniseerd. Center Parcs weet als geen ander wat er speelt op het gebied van leuke faciliteiten. Alles staat in dienst van die ene universele behoefte, namelijk: het samenzijn.

Klik hier om naar de website van Center Parcs te gaan voor een compleet overzicht van alle vakantieparken.

De compleet ingerichte vakantiebungalows staan midden in de natuur. Het zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en het grote scala aan diverse activiteiten voor binnen en buiten maken van elk Center Parcs park de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

Welk Center Parcs park je ook kiest, je vindt nergens anders zoveel speel- en waterpret op één plek. Van de dolle waterpret in het subtropisch zwembad, het samen sporten en het ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin tot het verzorgen van de dieren en het avontuur met Orry en zijn vrienden. Er is de hele dag volop vertier voor iedereen, van jong tot oud. Na een drukke dag kun je vervolgens moe maar voldaan even gezellig eten in de Park Plaza. Verveling is daarom uitgesloten bij Center Parcs.

Center Parcs Aqua Mundo

Aqua Mundo, meer dan een subtropisch zwemparadijs

Het subtropisch zwemparadijs heeft bij Center Parcs ‘Aqua Mundo’. Aqua Mundo is een subtropische waterwereld vol unieke attracties, zoals wildwaterbanen (ook om te raften), koraalbaden met tropische vissen en haaien, kinder doe-bad, Water Playhouse en bij verschillende parken nog bijzondere extra’s.

Center Parcs, een verblijf in de natuur

Alle Center Parcs parken liggen midden in een prachtige natuur. De vakantiebungalows staan in het hart van het bos of aan de rand van het water. Alle parken staan in verschillende natuurgebieden, van prachtige oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Hierdoor bestaat elk park voor 90% uit bos en water en is er dus ruimte en natuur genoeg!

Duurzaamheid

Bij Center Parcs staat Duurzaamheid voorop. Alles wordt zo duurzaam mogelijk gedaan. Er wordt zorgvuldig omgegaan met alle flora en fauna, er wordt aandacht geschonken aan de mensen eromheen en er wordt een fijne leefomgeving achtergelaten voor de volgende generaties. Hiervoor zijn er tal van initiatieven en samenwerkingen in het leven geroepen met als doel de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen eromheen. Hierdoor ga je altijd met een goed gevoel op vakantie in één van de Center Parcs parken.

Vernieuwingen

Door continue te vernieuw zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties. Al sinds 1968 is Center Parcs een vernieuwende vakantieaanbieder, met de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome als goede voorbeelden. De gasten worden telkens weer verrast met unieke belevenissen.
Iedereen is wel een toe aan wat nieuwe energie. Datzelfde geldt voor de vakantieparken, ook die hebben regelmatig een nieuwe boost nodig. De vakantiehuisjes, Aqua Mundo en de Market Dome, alles wordt regelmatig vernieuwd, want alles draagt bij aan een heerlijk verblijf. Ook worden regelmatig hele parken vernieuwd, zoals onlangs Het Heiderbos, of gloednieuwe parken gebouwd, zoals Terhills Resort en Les Landes de Gascogne.

Nieuwe belevenissen

Center Parcs houdt ervan om de gasten te verrassen, elke keer weer, zodat je elke keer weer een unieke ervaring beleeft. Van Escape Rooms tot Klimparadijzen. Telkens zijn er weer niet activiteiten en belevenissen.

Te gekke activiteitenprogramma’s

Zowel voor kids van alle leeftijden als voor hun ouders heeft Center Parcs te gekke activiteitenprogramma’s. Van zwemmen in de meest prachtige subtropische zwembaden tot abseilen en waterfietsen en van klimmen en mountainbiken tot nog heel veel meer. Er is voor iedereen voldoende te doen en te beleven. Ook als het een dagje geen mooi weer is, want voor jong en oud zijn er ook voldoende binnen activiteiten op de vakantieparken.

Klik hier om naar de website van Center Parcs te gaan voor een compleet overzicht van alle vakantieparken.

Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders van vakantieparken in Nederland.

Deel dit bericht