Home » Uittips » Dinopark & Landgoed Tenaxx: een avontuurlijke belevenis voor jong en oud
Dinopark & Landgoed Tenaxx Wedde Groningen - Beste Toeristische Tips

Dinopark & Landgoed Tenaxx: een avontuurlijke belevenis voor jong en oud

Welkom in een wereld vol dinosaurussen bij Dinopark & Landgoed Tenaxx! Ben je gefascineerd door dinosaurussen of zoek je een unieke bestemming voor een gezinsuitje? Tussen Groningen en Stadskanaal ligt deze verborgen parel. Het park, dat jaarlijks op 29 maart zijn deuren opent, biedt een combinatie van natuur, historie, en avontuur die bezoekers van alle leeftijden aanspreekt.

Een ruimtelijke oase van plezier en educatie

Dinopark & Landgoed Tenaxx staat bekend om zijn ruime opzet en de veelheid aan activiteiten die het biedt. Kinderen kunnen hun hart ophalen met diverse interactieve en educatieve activiteiten, terwijl volwassenen genieten van de prachtige, natuurrijke omgeving. Wil je rustig door het Dinosaurium museum lopen of juist actief deelnemen aan de buitenactiviteiten? Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud.

Bekijk hotels in de buurt van Dinopark @ Landgoed Tenaxx


Ontdek de prehistorie op nieuwe manieren

Een van de hoogtepunten van het park is het Dinosaurium. Daar kun je een indrukwekkende collectie van fossielen en levensechte dinosaurusmodellen bekijken. Deze tentoonstelling biedt een uniek inzicht in het leven van deze prehistorische reuzen. Daarnaast biedt het landgoed tal van buitenactiviteiten die je dichter bij de natuur brengen en tegelijkertijd een educatieve draai geven aan je bezoek.

Activiteiten voor de avontuurlijke geest

Naast het ontdekken van de historische wereld van dinosaurussen, kun je op het landgoed ook deelnemen aan boogschieten, een speurtocht volgen of je uitleven in de speeltuinen. De diversiteit aan activiteiten maakt Dinopark & Landgoed Tenaxx de perfecte locatie voor verjaardagsfeestjes, schoolreisjes, of een dagje uit met het gezin.

Plan jouw bezoek

Dinopark & Landgoed Tenaxx is vanaf eind maart tot laat in het jaar geopend. Elk seizoen heeft wel weer iets unieks te bieden. Voor meer informatie over openingstijden, ticketprijzen en geplande evenementen, bezoek je de officiële website of de Facebookpagina van het park. Of je nu op zoek bent naar een educatief uitje of gewoon een dag vol plezier, het dinosauruspark Tenaxx wacht op je om ontdekt te worden.

Een dag om nooit te vergeten

Of je nu een die-hard dinosaurusfan bent of gewoon geniet van een dag in de natuur, Dinopark & Landgoed Tenaxx biedt een onvergetelijke ervaring. Met zijn educatieve programma’s, interactieve displays en prachtige natuurlandschappen belooft het park een avontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Bezoek en ervaar het zelf

Plan vandaag nog je bezoek aan Dinopark & Landgoed Tenaxx en ervaar zelf de magie van dit unieke park.

Verrijk je kennis, vermaak je kinderen en geniet van een dag vol prehistorisch plezier in een van de meest fascinerende parken van Nederland!

Praktische informatie Dinopark & Landgoed Tenaxx

Adres: Borgesiusweg 1, 9698 XS Wedde (Groningen)
Website: dinoparklandgoedtenaxx.nl
Facebook: landgoedtenaxx

Meer leuke uitjes

Deel dit bericht