Home » Uittips » Ontdek de charme van Koepeldag in Nieuw-Dordrecht
koepeldag nieuw-dordecht - Beste Toeristische Tips

Ontdek de charme van Koepeldag in Nieuw-Dordrecht

Ontdek de charme van koepeldag in Nieuw-Dordrecht, een dag vol traditie en gezelligheid in Zuidoost-Drenthe. Ben je klaar voor een onvergetelijke Hemelvaartsdag? Zet dan koers naar Nieuw-Dordrecht voor de jaarlijkse Koepeldag op Hemelvaartsdag. Het evenement trekt al vele jaren vele duizenden bezoekers. Dit festijn is niet alleen een dorpsfeest maar een hoogtepunt in de regio, bekend om zijn uitgebreide markt en vrolijke sfeer.

Wat is Koepeldag?

Koepeldag vindt ieder jaar in Nieuw-Dordrecht plaats op Hemelvaartsdag, een traditie die in het teken staat van gemeenschap en plezier. Het evenement biedt een mix van entertainment, waaronder live muziek, een braderie, en activiteiten voor alle leeftijden zoals een draaimolen, schminken en suikerspinnen. Het hart van de festiviteiten is de muziekkoepel, waaromheen het hele dorp verandert in een levendige markt.

Markt en meer

De Koepeldag staat bekend om zijn grote markt die door de hele plaats slingert. Hier vind je alles van lokale kunstnijverheid tot antiek en curiosa in de vlomarkt. Of je nu op zoek bent naar unieke koopjes of gewoon wilt genieten van de gezellige drukte, Koepeldag biedt voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er ook volop aan de inwendige mens gedacht.

De markt opent op Hemelvaartsdag zijn deuren al om 9.00 uur en de pret duurt tot 16.00 uur.

Deel van de gemeenschap worden

Wil je zelf actief deelnemen aan Koepeldag? Dat kan! Standhouders en lokale ondernemers kunnen zich aanmelden voor een marktkraam om hun waren te verkopen of hun diensten te promoten. Dit is een uitstekende gelegenheid om deel uit te maken van deze bruisende gemeenschap en je producten aan een breed publiek te presenteren.

Een evenement voor het hele gezin

Koepeldag in Nieuw-Dordrecht is meer dan alleen een markt; het is een dag van gemeenschapszin, waar jong en oud samenkomt om te genieten van een dag vol plezier en verrassingen. Of je nu komt voor de koopjes, de lekker hapjes en drankjes, of de vrolijke muziek, Koepeldag belooft een dag te worden om niet snel te vergeten.

Plan je bezoek

Als je interesse hebt om deel te nemen als verkoper of gewoon als bezoeker wilt komen, kijk dan op de website Chaos in de Venen voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Mis deze prachtige dag niet en maak deel uit van een van de grootste en meest feestelijke tradities in Noord-Nederland.

Koepeldag is niet alleen een dag van festiviteiten, maar ook een uitgelezen kans om de lokale cultuur te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de gastvrijheid die Nieuw-Dordrecht te bieden heeft. We zien je graag op Hemelvaartsdag!

Meer inspiratie voor een dagje weg

(C) Afbeelding: Chaos in de Venen

Deel dit bericht