Home » Samenwerken

Samenwerken

Wil jij samenwerken, adverteren voor een specifieke doelgroep of een gastblog, advertentie (banner), advertorial of een link plaatsen op bestetoeristischetips.nl? Dan ben je hier aan op de juiste plek. Bestetoeristischetips.nl trekt dagelijks vele bezoekers die zich willen laten inspireren voor een onvergetelijke vakantie, een dagje weg of een uitje in zowel binnen- als buiteland. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden tot samenwerken. Succes bereik je immers beter samen dan alleen!

Bestetoeristischetips.nl

Bestetoeristischetips.nl is een website barstenvol met praktische tips voor een onvergetelijke vakantie, weekendje weg, dagje uit, uitstapje of overnachting in zowel binnen- als buitenland. Er worden artikelen geplaatst omtrent verschillende thema’s. Bezoekers kunnen hierdoor op eenvoudige wijze tal van leuke ideeën voor een korte of lange vakantie, dagje of weekendje weg, uitstapje of overnachting opdoen. Ben je op zoek bent naar een leuke camping, een bijzonder vakantiehuisje, een tropische vakantiebestemming of tips voor een heerlijk uitje, op bestetoeristischetips.nl vind je alles wat je zoekt. Naast het uitlichten van diverse heerlijke vakantiebestemmingen worden ook de mooiste bezienswaardigheden, leuke excursies en andere praktische tips aangegeven. Redenen genoeg waarom vele bezoekers dagelijks hun weg naar onze website weten te vinden.

Samenwerken met bestetoeristischetips.nl

Op Bestetoeristischetips.nl vind je geen korte blogs van maar een paar honderd woorden. Alle blogs zijn zeer uitgebreid en aangevuld met zoveel mogelijk informatie, om de bezoeker zo goed mogelijk te informeren. Tevens worden, waar mogelijk, relevante afbeeldingen en video’s toegevoegd om de beleving zo compleet mogelijk te maken. Bezoekers van bestetoeristischetips.nl hebben op die manier direct alle informatie over hun vakantiebestemming of dagje uit binnen handbereik. Dat is wel zo handig en zeker zo prettig. Aan alle teksten op onze website is heel veel aandacht besteed en zijn met veel zorg samengesteld. Zowel de opmaak als de visualisatie van de blogs zorgt daardoor voor een absolute meerwaarde voor onze bezoekers, waardoor ze vaker terugkeren.

Duidelijke visie

Bestetoeristischetips.nl bestaat sinds eind 2023. Wij staan niet stil en bouwen met een duidelijke visie keihard aan de website. Reden te meer waarom wij binnen een paar maanden al mooie resultaten hebben kunnen neerzetten. Door onze tomeloze inzet zal deze stijgende lijn de komende jaren alleen nog maar sneller omhoog gaan.

Zoekmachine vriendelijk en mobielvriendelijk

Al onze teksten zijn zoekmachine vriendelijk en mobielvriendelijk, met als doel zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines als Google en dergelijke, om op die manier zoveel mogelijke relevantie bezoekers naar onze website te trekken. Door zo goed mogelijke content te realiseren, richten we ons niet alleen op de korte termijn, maar vooral op de lange termijn, ofwel op terugkerende bezoekers. Bezoekers die onze website op deze manier vinden, ook wel organische bezoekers genoemd, zijn van onschatbare waarde. Die bezoekers hebben namelijk bestetoeristischetips.nl gevonden door op een bepaald onderwerp te zoeken. De kans is daarom groter dat ze vaker terugkeren. Tevens is onze website niet alleen SEO-geoptimaliseerd, maar ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Een absolute must in deze tijd!

Mogelijkheden en tarieven

We hebben vele mogelijkheden voor het samenwerken met bestetoeristischetips.nl. Zo’n samenwerking proberen wij altijd zo goed mogelijk met onze samenwerkende partner af te stemmen. Het is derhalve in vrijwel alle gevallen maatwerk. Dat is dan ook de reden dat wij hier geen tarieven voor een vruchtbare samenwerking hebben vermeld. Wil je samenwerken met ons, neem dan even contact op. Dan gaan we samen in overleg en kijken we wat de mogelijkheden zijn en kunnen we een scherpe prijs bepalen. Bij meerdere afnames kunnen we een nog leukere prijs aanbieden.

Mogelijkheden op bestetoeristischetips.nl

Op onze website zijn diverse mogelijkheden om te adverteren. Je kunt bijvoorbeeld een blogtekst plaatsen met daarin maximaal 2 links naar je eigen website. Een andere mogelijkheid is om een advertorial te plaatsen. Een advertorial is een advertentie in de vorm van een artikel. Beide dienen uiteraard aan te sluiten bij de doelgroep van onze website. Na overleg en goedkeuring mag je mag zelf een blogtekst of advertorial aanleveren, maar die kunnen wij uiteraard ook voor je schrijven, uiteraard SEO-geoptimaliseerd. Prijzen daarvoor in overleg.

Daarnaast kun je ook een link plaatsen op onze linkpagina “Onze samenwerkingspartners“, al dan niet met logo.

Heb je een ander voorstel of een eigen idee voor een samenwerking? Neem contact met ons op en laat het ons weten. We komen er samen vast wel uit.

Product of dienst promoten

Het is ook mogelijk om op bestetoeristischetips.nl je product of dienst te promoten. Denk bijvoorbeeld aan je hotel, vakantiehuisje, b&b, camping, reis, wandelschoenen, rugzakken en alles wat met vakanties en uitjes te maken heeft. Dit kan in de vorm van een advertentie (bijvoorbeeld een banner), een advertorial, een blog tekst of een link in een van onze teksten. Er is heel veel mogelijk, zolang het maar bij de doelgroep van onze website hoort.

Neem contact op

Wil je meer weten over samenwerken met Beste Toeristische Tips? Wij staan ervoor open! Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.