België

Één van de belangrijkste redenen waarom België een leuk vakantieland is om naartoe te gaan is natuurlijk de Ardennen. Vind je wandelen leuk, hou je van de natuur of hou je toch meer van een ruige watersport? De Ardennen zijn een perfecte bestemming voor iedereen die graag in de natuur is. Je kunt er prachtig kamperen of een hotel boeken en voor elke leeftijd is er genoeg te doen. Als je er met je hele gezin bent of alleen met je partner, iedereen heeft het er leuk. Een weekendje weg, een langere vakantie? België heeft heel wat te bieden.

Nog een belangrijke reden is dat er vele leuke steden te vinden zijn zoals Gent, Brugge en Luik. Dit zijn allemaal historische steden boordevol mooie gebouwen, musea en cultuur. Het leuke is dat al deze steden op korte reisafstand liggen dus je kunt er zo met de auto of trein naar toe. Voor de kerstliefhebbers onder ons zijn onder andere deze steden ook nog eens prachtig versierd. Alle markten en elke binnenstad van de grote steden zijn helemaal versierd voor een ultiem kerstgevoel!

En natuurlijk niet te vergeten zijn de overheerlijke Belgische delicatessen. Neem bijvoorbeeld de Belgische chocolade, de Vlaamse friet, de wafels of de speciaalbiertjes. Alleen in België zijn deze smul objecten zo lekker!