Hotels in Drenthe

Als je op zoek bent naar hotels in Drenthe, heb je keuze uit een breed aanbod. Er zijn hotels in alle prijsklassen, van eenvoudige bed & breakfasts tot luxe hotels. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te genieten van de natuur, of een hotel met veel faciliteiten voor een actieve vakantie, in Drenthe vind je het.

Drenthe is een prachtige provincie met veel te bieden. Of je nu wilt genieten van de natuur, cultuur wilt snuiven of gewoon lekker wilt relaxen, in Drenthe vind je het allemaal. Ook de hotels in Drenthe zijn van hoog niveau. 

Drenthe is de dunst bevolkte provincie van Nederland en dat is meteen te merken. De provincie staat bekend om haar prachtige natuur, met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Drenthe is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie, weg van de drukte van de stad, met prachtige bezienswaardigheden.

Actuele aanbiedingen van hotels in Drenthe

Booking.com

Wat kun je verwachten van een hotel in Drenthe?

Hotels in Drenthe zijn meestal rustig gelegen, in de buurt van de natuur. Ze bieden vaak gratis parkeergelegenheid en WiFi. De kamers zijn meestal ruim en comfortabel, en ze zijn voorzien van alle basisvoorzieningen.

Sommige hotels in Drenthe hebben extra faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant of een bar. Deze faciliteiten kunnen handig zijn als je een actieve vakantie plant, of als je gewoon lekker wilt ontspannen.

Hier zijn enkele tips voor het vinden van een hotel in Drenthe:

  • Denk na over wat je zoekt in een hotel. Wil je een rustige plek om te genieten van de natuur, of een hotel met veel faciliteiten voor een actieve vakantie?
  • Lees reviews van andere gasten om een goed beeld te krijgen van het hotel.
  • Let op de locatie, faciliteiten, prijs en service.

Overzicht van de top 10 hotels in Drenthe

Hieronder vind je een overzicht van de beste hotels in Drenthe. We hebben hotels geselecteerd op basis van locatie, faciliteiten en prijs. Zo kun je eenvoudig het hotel vinden dat perfect bij jouw wensen past.

De Bonte Wever in Assen

De Bonte Wever is een luxe hotel in het centrum van Assen. Het hotel heeft een eigen wellnesscentrum, een zwembad en een fitnessruimte. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Fletcher Familiehotel Paterswolde

Fletcher Familiehotel Paterswolde is een gezellig hotel aan het meer van Paterswolde. Het hotel heeft een speeltuin, een kinderboerderij en een animatieteam. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Fletcher Hotel-restaurant Byzoo Emmen

Fletcher Hotel-restaurant Byzoo Emmen is een modern hotel in het centrum van Emmen. Het hotel heeft een eigen restaurant met een Michelinster. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

City Hotel de Jonge in Assen

City Hotel de Jonge is een centraal gelegen hotel in Assen. Het hotel ligt op loopafstand van het station, het winkelcentrum en de bezienswaardigheden. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel Kasteel Coevorden – De Vlijt

Hotel Kasteel Coevorden – De Vlijt is een prachtig hotel in een 11e-eeuws kasteel. Het hotel heeft een eigen binnentuin, een zwembad en een sauna. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Brinkhotel Zuidlaren

Brinkhotel Zuidlaren is een gezellig hotel in het centrum van Zuidlaren. Het hotel ligt op loopafstand van de bezienswaardigheden. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel De Koekoekshof in Elp

Hotel De Koekoekshof is een kleinschalig hotel in Elp. Het hotel ligt midden in de natuur. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel Hoogeveen

Hotel Hoogeveen is een centraal gelegen hotel in Hoogeveen. Het hotel ligt op loopafstand van het station, het winkelcentrum en de bezienswaardigheden. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel Bieze in Borger-Odoorn

Hotel Bieze is een gezellig hotel in Borger-Odoorn. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en het Oranjepark. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Fletcher De Zeegser Duinen

Fletcher De Zeegser Duinen is een modern hotel in Zeegersloot. Het hotel ligt aan het strand en heeft een eigen zwembad en een wellnesscentrum. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel De Havixhorst

Hotel De Havixhorst is een luxe hotel in een 17e-eeuws landgoed in Dwingeloo. Het hotel heeft een eigen wellnesscentrum, een zwembad en een fitnessruimte. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Fletcher De Hunzebergen

Fletcher De Hunzebergen is een modern hotel in een natuurgebied in Emmen. Het hotel heeft een eigen zwembad en een wellnesscentrum. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel Ten Cate in Emmen

Hotel Ten Cate is een luxe hotel in het centrum van Emmen. Het hotel heeft een eigen restaurant met een Michelinster. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Hotel Bitter en Zoet in Veenhuizen

Hotel Bitter en Zoet is een gezellig hotel in Veenhuizen. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum en de bezienswaardigheden. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Wesseling in Dwingeloo

Wesseling is een kleinschalig hotel in Dwingeloo. Het hotel ligt midden in de natuur. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

Abdij de Westerburcht in Westerbork

Abdij de Westerburcht is een uniek hotel in een voormalige abdij in Westerbork. Het hotel heeft een eigen binnentuin, een zwembad en een sauna. De kamers zijn ruim en comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.