Home » Uittips » Vakantiehuis met aanlegsteiger
vakantiehuis met aanlegsteiger

Vakantiehuis met aanlegsteiger

Aan het kijken naar een luxe vakantiehuis met aanlegsteiger? Een watervilla op een vakantiepark met sloepverhuur, boothelling of jachthaven? In Nederland zijn er vele accommodaties te vinden waarbij je een aanlegsteiger hebt voor 2 tot 14 personen. Ook is het mogelijk om vakantiehuizen te boeken met bubbelbad, sauna of andere wellness voorzieningen! Over het hele land door zijn er vakantiehuizen te vinden met aanlegsteiger zoals in Friesland, Flevoland en Overijssel maar ook in Zeeland of Noord-Holland. De leukste plekken liggen aan de Friese meren, IJsselmeer, Markermeer en het Veluwemeer. Overige aanraders zijn Waterrijk Oesterdam in Zeeland, Landal De Bloemert of Waterpark Zwartkruis.

In grotendeels alle vakantiehuizen met aanlegsteiger is je trouwe viervoeter meer dan welkom. Ideaal natuurlijk als je samen met je hond een weekendje weg of vakantie aan het water wilt boeken. Wel moet je in de parken je hond altijd aangelijnd houden.

De meeste mensen die aan een watersportvakantie in Nederland denken, denken aan Friesland. Zoals hierboven aangegeven behoren de Friese meren tot de leukste plekken voor watersport plezier en deze meren zijn dan ook uniek. Onder de Friese meren vallen: Het Tjeukemeer, Het Sneekermeer, De Fluessen, Heegermeer, Groote Brekken en het Slotermeer. De meeste watersportparken liggen dan ook in Friesland, aangezien dit dé watersportprovincie van het land is. Alle parken in Nederland zijn ideaal voor alle verschillende watersporten.

Ook is het mogelijk om een watervilla of waterhuisje met eigen jachthaven of boothelling te boeken op een vakantiepark in Friesland. Daarnaast kun je er voor kiezen voor een vakantiepark met sloepverhuur. Aan de Friese Meren zit je altijd goed!

Vakantiehuis met sloep aan Veluwemeer

Toch niet zoveel zin om naar Friesland te gaan of wil je eens een keertje iets anders?? Kies dan voor een vakantiehuis met sloep aan het Veluwemeer. Dit meer vormt een scheidingslijn tussen Flevoland en Gelderland en je kunt hier dan ook uitstekend verschillende watersporten beoefenen, vakantie vieren met de boot of simpelweg vissen. Aan het Veluwemeer kun je een huis huren met aanlegsteiger, maar ook met een boothelling. Er zijn ook watervilla’s te boeken aan het Veluwemeer waarbij je een jachthaven, boothelling en sloepverhuur hebt. Al met al, een juiste keuze wanneer je een vakantie aan het water wilt!

Vakantiehuis met aanlegsteiger in Zeeland

Er zijn verschillende vakantiehuizen met aanlegsteiger in Zeeland waar je een geweldige vakantie kunt beleven aan het Veerse Meer. Ook kun je watervilla’s huren met aanlegsteiger én privé sauna of een appartement met aanlegsteiger.

Watersport- en wellness vakantie in Zeeland

In Zeeland heb je verschillende vakantieparken met jachthaven waar je heerlijk kunt vertoeven. Zo zijn er meerdere luxe water vakantie villa’s met wellness faciliteiten in onder andere Bruinisse, Ouddorp en andere plekken aan de Oosterschelde.

Vakantiehuis met aanlegsteiger of vakantiehuis met sloep

Wil je toch ergens anders je watersportvakantie vieren dan in Zeeland of Friesland, zijn er ook andere mogelijkheden in onder andere Flevoland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Groningen of Overijssel. Zo vind je in al deze provincies ook ideale locaties voor een watersportvakantie. Een populaire vakantiepark in Giethoorn in Overijssel is Roompot vakantiepark. Wanneer je hier een vakantiehuis met aanlegsteiger of een vakantiehuis met sloep huurt, zit er een elektrische sloep inbegrepen. Ook Nationaal Park Weerribben-Wieden is een uitstekende keuze wanneer het gaat over een vakantiehuis met aanlegsteiger. Bij de vakantiehuizen aan het water in Giethoorn kun je ook andere dingen doen zoals vissen of zeilen.

Deel dit bericht