Home » Uittips » Vakantiehuis met hond
vakantie met hond - strand

Vakantiehuis met hond

Je vakantie is natuurlijk niet compleet zonder je favoriete viervoeter. Dat is uiteraard vrij logisch, want je wilt er lekker op uittrekken met je hond. Lekker wandelen in het bos of uitwaaien op het strand. Eventjes heerlijk genieten en je hond kan zich helemaal uitleven. Zo heb je het allemaal naar het zin. Ben je op zoek naar een luxe vakantie met hond of juist een goedkoop vakantiehuis met hond? Vaak is dit geen enkel probleem. Er zijn heel veel mogelijkheden, voor ieder is er wel een passende accommodatie. Er zijn ook veel particulieren die huisjes met hond aanbieden. Daarnaast zijn er diverse gefaciliteerde vakantieparken met hond. Welke heeft jouw voorkeur?

Goedkope of luxe vakantiehuis met hond

Er zijn heel veel aanbieders van vakantiehuizen en bungalows met hond, van particuliere aanbieders tot vakantieparken zoals van Landal Greenparks. Het werkt bij iedere aanbieder toch net weer eventjes anders, dus is het belangrijk dat je vooraf goed kijkt bij welke aanbieders je huisdieren mag meenemen, hoeveel je mag meenemen (als je meerdere wilt meenemen tenminste) en welke eisen er verder aan verbonden zijn. Er zijn diverse vakantieparken met hondvriendelijke bungalows. Dat zijn dus de perfecte vakantiebestemmingen voor je heerlijke vakantie met je hond.
Kies je voor een luxe vakantie met hond, dan zijn er ook diverse accommodaties met sauna, whirlpool, zwembad en dergelijke. Ga bijvoorbeeld eens op luxe vakantie met hond aan zee, dan kom je echt eventjes helemaal tot rust.

Honden op de parken van Landal Greenparks

Landal Greenparks staat vrijwel op al haar parken honden en andere huisdieren toe. Let bij je reservering wel goed op, want vaak dien je dat bij de reservering aan te geven. Op de parken Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfttal bijvoorbeeld zijn speciale hondvriendelijke bungalows. Hier is veelal ook een hondenmand aanwezig. Ook zijn er vaak extra voorzieningen voor honden aanwezig, zodat ook die de tijd van hun leven hebben. Kies je voor Landal met hond, dan ben je verzekerd van een perfecte vakantie met je trouwe viervoeter. Voor slechts een paar euro per nacht mag je hond of kat al mee op vakantie. Heb je een cavia of ander huisdier in een kooi, dan mag die veelal gratis mee.

Particulier huisje met hond

Veel zijn 2 honden toegestaan, maar op sommige plekken mag je zelfs tot 5 honden meenemen. Wil je meer dan 2 honden meenemen op vakantie? Dan kun je het beste voor een particulier huisje met hond kiezen. Ook voor een korte vakantie, zoals een weekendje weg met hond, is natuurlijk heerlijk. Sommige bungalows hebben zelfs een omheinde tuin, zodat je trouwe viervoeter niet weg kan lopen.

Met je hond op vakantie

Er is een enorm groot aanbod van huisjes waar je met je hond kunt verblijven. Lekker de natuur in en genieten maar. Ideaal als je graag een lange wandeling met je hond wilt maken. Houd je viervoeter van water, kies van voor een vakantiehuis met hond aan zee. Er zijn ontzettend veel vakantiewoningen in Nederland te vinden. Er is een hele ruime keuze met verschillende soorten vakantiehuisjes, van klein en knus vakantiehuisje tot luxe villa’s en van glampings tot vakantieparken met alle mogelijke voorzieningen. Welke kies jij?

Deel dit bericht